Само за вас, Алмеро ја подготви најјаката акција на душеци оваа година! Од 15 до 31 август, со секој купен душек од наведените линии, добивате на подарок една или две од нашите врвни перници за спиење. Со купување душек од нашите ексклузивни линии Exclusive и Luxury, добивате антивирусен сет од чаршаф и навлаки за перници од V-guard, најиновативната светска технологија за заштита од вируси во постелата.

Повеќе за Delux

Повеќе за ПЕРНИЦА СО СИЛИКОНСКИ ГРАНУЛИ

ЦЕНОВНИК

Повеќе за Crown

Повеќе за ПЕРНИЦА СО СИЛИКОНСКИ ГРАНУЛИ

ЦЕНОВНИК

Повеќе за DREAMER

Повеќе за MED024

ЦЕНОВНИК

Повеќе за VISCO LINE

Повеќе за MED024

ЦЕНОВНИК

Повеќе за GOLDEN EYE

Повеќе за MED024

ЦЕНОВНИК

Повеќе за EXCLUSIVE

Повеќе за V-GUARD

ЦЕНОВНИК

Повеќе за LUXURY

Повеќе за V-GUARD

ЦЕНОВНИК