Контактирајте не

Hakan Rizvance

CEO

 

hakan@almero.com.mk

Adem Agai

Директор за човечки ресурси и продажба

+389 42 221 640

adem.agai@almero.com.mk

Ozkan Bajram

Mенаџер за продажба северна

Македонија

+389 42 221 640

ozkan.bajram@almero.com.mk

Yahya Osmani

Одговорен за производство на душеци

+389 42 221 640

yahya.o@almero.com.mk

Yasin Zeynel

Одговорен за производство на бази

+389 42 221 640

yasin.zeynel@almero.com.mk

Showroom

+389 42 221 640

 

prodazba@almero.com.mk