Историја

Од самите почетоци па до денес ние ја продолжуваме традицијата на квалитет и префинетос т на тој начин што користиме само првокласни материјали кои потекнуваат од сите краеви на светот и им веруваме само на најталентираните и највештите мајстори.

Следејќи ги најновите откритија и инавации и користејќи ја најсовремената технологија, нашето име стана синоним за квалитет, префинети детали, вешта изработка…

При изработка на Алмеро душеците користени се најдобрите природни материјали како и најсовремените технологии во светот. Вештите раце на нашите мајстори внимателно ги склопуваат секој дел притоа внимавајќи на секој детал при креирањето на душеците се со цел да Ви создадеме услови за совршен сон.

Нашите почетоци датираат уште пред 30 години со производствени капацитети на површина само од 1.000 метри квадратни за денес да достигнеме производствена површина од 10.000 метри квадратни.

Нудиме богата палета на производи, од душеци со жичено јадро со различни карактеристики до душеци изработени од природни материјали без пружини, како и душеци со латекс, кокосови влакна и влакна од камила па сé до перници....

Со препознатив дизајн и строго запазен квалитет кој 30 години беше усовршуван за да добиете квалитетен, подолготраен и комфорен душек за Вашето тело секој пат кога одмарате.

Алмеро е првата и единствената фабрика во Р.Македонија специјализирана за производство само на душеци. ”

ALMERO
Сертификат