Delux

Душеците изработени од волна и памучно полнење обезбедуваат поддршка на секој дел од Вашето тело, додека воздушните вентили прават душекот да дише и овозможуваат зголемен проток на воздух што обезбедува помирен сон.

33

11 500,00 МКД

* ДДВ-то е пресметано во цената

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци

Ценовник


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.