KingPed

За сите што сакаат природни материјали и високи душеци, KingPed е вистинскиот избор. Се состои од HR мемориска пена поставена на Херкул жичено јадро за подлога што обезбедува извонредна удобност на сите делови од телото.

48

16 150,00 МКД

* ДДВ-то е пресметано во цената

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци

Ценовник


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.