Almero Baby Lux | Бебешки душеци

Almero Baby Lux
Almero Baby Lux
Almero Baby Lux
Almero Baby Lux
Almero Baby Lux
Almero Baby Lux
Almero Baby Lux
Almero Baby Lux

Almero Baby Lux

Водоотпорната антибактериска ткаенина што се користи од двете страни на Almero Baby Lux душекот одржува идеална топлинска рамнотежа, а билната структурата го спречува создавањето на живи организми во внатрешноста на душекот.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Бебешки душеци