Dreamer | Ортопедски душек со џебно јадро | Almero

Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer
Dreamer

Dreamer

Системот за џебно јадро се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Конечно можете да спиете непрекинато, без да Ве будат движењата на Вашиот партнер.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.