Natura Soft | Ортопедски душек со жичано јадро | Almero

Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft
Natura Soft

Natura Soft

Жичено јадро кое се наоѓа во NaturaSoft душекот Ви нуди двојно повеќе пружини отколку повеќето душеци. Ова всушност ја елиминира потребата да се користи мемориска пена или какви било други материјали што ќе го зацврстат душекот.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.