Visco Line | Ортопедски душек со џебно јадро | Almero

Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line
Visco Line

ViscoLine

Паметни (smart) душеци изработени од HR мемориска пена и материјал од вискоза обезбедуваат поддршка на секој дел од Вашето тело и создаваат идеални услови за квалитетен сон.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.